Voorbereiden voor Cyclevision

Al maanden gaat er een onrust door mij heen, toen ik wist dat ik een weekend naar Flevonice zou gaan om daar Cyclevision te vieren.

Het werd nog onrustiger in mijn hoofd met de gedachte dat ik er heen zou fietsen met tent en spulletjes. Daar hebben mijn knieën een stokje voor gestoken. Beter gezegd, de steunzolen die de knieën moesten ontlasten hadden een averechtse werking. Vandaag zijn ze weliswaar bijgeslepen, maar dat is te laat om goed pijn vrij 160 km in een weekend te kunnen fietsen, zonder dat ik daar weken de gevolgen van zie. Daarnaast is mijn persoonlijke energie er niet toereikend voor. Dus de auto…. zucht.

Maar wel erg veel zin in. Mag weer lekker speakeren bij de wedstrijden en ik zal via mijn smartphone en twitter de wereld mee laten genieten. De hashtag voor Cyclevision dit jaar is #cv11. En aangezien me het een leuk idee lijkt om te kijken of het dit jaar “trending” kunnen krijgen gaan we deze natuurlijk heel erg veel gebruiken. 😉

En als je nu al wilt weten hoe gezellig het zal zijn, kun je kijken op de foto’s van vorig jaar. Ik zal proberen om foto’s van dit jaar snel te plaatsen. Misschien wel op het evenement zelf, via netbook en smartphone. Ook zal ik de velomobiel makers eens uithoren over het aantal in nederland verkochte velomobielen. Dan kan ik mijn telwerk beter maken. Ach ach, wat zijn we er druk mee.

Advertentie

Over lighans

Berijder van Quest nummer 327
Dit bericht werd geplaatst in Ligfiets en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Voorbereiden voor Cyclevision

 1. XL-Network zegt:

  Ik ga ook heen (wel met de auto helaas) en zal me als vrijwilliger inzetten. Ook geef ik samen met Anton Luijtink 3 workshops over fietsonderhoud etc. Daarnaast zal ik zaterdagavond iets over ROAM (Roll over America) gaan vertellen.

  • lighans zegt:

   Leuk, ik zal je workshops breed aankondigen. 😉 Ik kom zaterdagavond zeker luisteren.

   • Ria Sinkeldam zegt:

    van waar start je ik zou graag mee rijden 2 personen
    hoor graag tel 06———- Zou mijn eerat keer wordenn als het 25 juni is dan is het voor 1 persoon dochter zit dan aftstuderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.