Cycle Vision 2010 koorts begonnen

Vorig jaar kon ik de tocht naar Tilburg niet maken. Dit jaar lukt het me wel om naar Sloten te gaan.  Voor het leukste evenement van Nederland: CycleVision. Waarom zo leuk? Ik ontmoet duizenden andere ligfietsers, wat toch wel uniek is. Uit binnen- en buitenland reizen ze naar Amsterdam om het mee te maken. Ik zie wedstrijden met fietsen die sneller gaan dan een Tour de France of Giro. Het is toch kleinschalig en vooral gezellig.

Meestal kookt het bij mij al een paar weken van te voren. Er komt een dagelijkse drang om ligfiets.net te bekijken en ik kan het niet laten om mijn oude foto’s terug te kijken.

In mijn geval hoort het inschrijven als vrijwilliger ook bij de koorts. Dit jaar hoop ik op de buitenbaan mijn zegje te kunnen doen over de rondetijden, rijders, bedrijven, organisatie, toeschouwers, fietsen en wat al meer voorbij komt of in mijn hoofd zit. Daar hoort dan weer een koortsig afzoeken van websites bij, die mij leuke nieuwtjes kunnen geven.

Ik spaar de komende weken mijn op dit moment erg broze knieën om -zoals het hoort- naar Sloten te kunnen fietsen met Quali.

Kortom: CV here I come.

Advertentie

Over lighans

Berijder van Quest nummer 327
Dit bericht werd geplaatst in Ligfiets en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.